Kontakt

Če bi želeli imeti katerega izmed izdelkov ali pa kaj več izvedeti, me lahko kontaktirate na dasa.paperplay@gmail.com

sreda, 16. marec 2011

Preprosto simple :)

Torej...mogla bi pisat pripravo za učno uro matematike - vpeljava metra za 2.razred OŠ, a se mi nekako ne da. Ubistvu malo preveč lenarim kar se tiče faxa...vsega preveč se je nabralo naenkrat. Komaj čakam prakso, ki se začne 4.aprila, čeprav vem, da bo takrat še več dela. Pisanje priprav vsak dan, Koper od ponedeljka do petka. Upam, da bom dobila kakšen obisk tukaj na obali, da bo dovolj toplo, da moj dragi pridirka s kolesom :) Odkar imam tale blog, sem kar nekako odvisna od ustvarjanja. Komaj čakam, da kaj novega objavim. Pa sem vedno ponosno govoril kako, da JAZ pa res nisem od ničesar odvisna. Pa me je doletelo. No čeprav se lahko potolažim, da je "zdrava" ta moja odvisnost.
OK dosti tega... :) kot sem že v prejšnji objavi omenila, ta vikend je bil zame kar produktiven. Ta voščilnica je bila narejena že prej, vendar nisem vedela kdaj, kako in zakaj naj jo objavim?! Je nekje med "less is more" voščilnico in voščilnicami, ki so sedaj "moderne". Je bila pa podarjena neki mami, ne moji, a vseeno upam, da jo je moja voščilnica razveselila, saj je to bistvo kajne? Narediti voščilnico z namenom, da nekoga razveseliš.


Zraven sem slikala še tole luštno račko, ki je by the way zelo zelooo mehka :) Pa še lepo zgleda skupaj kot darilo. (for english speakers...Rada te imam means I love you and it was a present for a mom - not mine)

CRAFT-alnica ( materinski dan)
three of sth

10 komentarjev :

  1. Tudi tokrat nekaj povsem tvojega in zelo všečnega. Prav taka sveža in preprosta čestitka. Pa upam, da čimprej spet kaj pridobiš iz svoje liste želja, o čemer sem prebrala v tvojem odgovoru na moj komentar :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Lepa je; preprosta in zanimiva :-))

    OdgovoriIzbriši
  3. Zelo simpatična voščilnica, ki se ji razigrani metulji podajo.

    OdgovoriIzbriši
  4. Lepo ti je uspela, napis na sredi je prav posrečeno izpadel, LP:)

    OdgovoriIzbriši
  5. Zelo zanimiva in predvsem lepa čestitka, ki je zagotovo razveselila eno mamo. :) Všeč so mi metuljčki in mašnica na sredini. Kjutkano. =)

    Hvala, ker sodeluješ na 25. izzivu CRAFT-alnice ! :)

    Lepo se imej,
    ––––•(-•( Manuela )•-)•––––

    OdgovoriIzbriši
  6. Your card is lovely! Thank you for playing along with the Papertake Weekly challenge.

    OdgovoriIzbriši
  7. Luštno in izvirno, metuljčki in simpatičen domač napis sta gotovo razveselila eno mamo :).

    OdgovoriIzbriši