Kontakt

Če bi želeli imeti katerega izmed izdelkov ali pa kaj več izvedeti, me lahko kontaktirate na dasa.paperplay@gmail.com

ponedeljek, 3. december 2012

Koledar za malčke in božiček za en dan

Živjo! Danes pa bo moja objava čisto domača. :) Vladka in Tina imata nov izziv za nas, in sicer izdelava koledarja. Tudi sama sem se lotila izdelave, sicer že nekaj časa nazaj, a vam jih pokažem sedaj, ko smo zakorakali v december. Koledarček je namenjen za malčke in malčice, saj nanj pišemo/pišejo/pišete starši oz. lahko tudi otroci sami, in sicer koliko so visoki oz. za koliko so zrasli. Očitno se mi malo pozna, da bom učiteljica, ker razmišljam o teh didaktičnih pripomočkih. :) Tako Vladkini, kot tudi Tinini koledarji so mi zelo všeč in se jih bom lotila. Tukaj pa so moji - upam, da vas bodo navdušili tudi moji in boste poskusile, saj so resnično preprosti za izdelavo.



Če lahko, bi jih prijavila na izziv Ko me inspirira #8 in pa CRAFT-alnico (2.koledar), kjer sem uporabila žirafo.

Zdaj pa pomembno obvestilo!!!!! Zelo sem se navdušila nad projektom BOŽIČEK ZA EN DAN. Vem, da ste dobrodelne in srčno upam, da boste sodelovale in pričarale nasmeške na obraz majhnih in malo večjih otrok. Več si preberete tukaj - http://boziceksi.wordpress.com/

7 komentarjev :

  1. ooo kako krasne koledarje si naredila in otroci jih bodo zelo veseli :-))

    OdgovoriIzbriši
  2. Tole se mi zdi super dodatek, da lahko starši zapišejo koliko je njihov malček zrasel. prav fajni koledarji so in tudi zelo lušno darilce.

    OdgovoriIzbriši
  3. Super koledarji,zelo domiselna uporaba. Všeč mi je.
    Pozdravček Lili

    OdgovoriIzbriši
  4. Super ideja...popestritev za otroško sobico:).
    Lp, Petra

    OdgovoriIzbriši