Kontakt

Če bi želeli imeti katerega izmed izdelkov ali pa kaj več izvedeti, me lahko kontaktirate na dasa.paperplay@gmail.com

sobota, 17. oktober 2015

Fall

Danes objavljam kar dve kartici :) Lovim zadnje ure izzivov :) .... spet sem imela ustvarjalni teden. Ne vem ali je kriva jesen ali pa le moja služba. Nekatere mogoče še ne veste, delam namreč v šoli - v hrupnem okolju, zato mi doma resnično dobro dene tišina in tisti moj čas :)

Pri prvi kartici sem KONČNO uporabila CC ježka in jesensko listje...ježka imam že kar nekaj časa doma, a ga še nisem uspela umestiti na kakšno kartico :) Prijavljam pa jo na Ko me inspirira #41 - JESENSKO LISTJE in CRAT-alnica - JESENSKO LISTJE :))))

P.S. pod napisom spodaj je še opaziti rahlo črto. Lovila sem še dnevno svetlobo (vse zadnji hip :) ) in nisem smela še zradirati črte, da ne bi zapacala napisa :)


Druga kartica pa je narejena iz nove Paper Smooches rezalne šablonice in različnih barvnih papirjev. V inspiracijo mi je bila PaperSmooches Sparks fotografija, saj sem uporabila enako barvno kombinacijo :)


I'm submitting second card to PaperSmooches SPARKS challenge - inspirational photo. I used color combination and twine :) and I'm submitting first card to Work it Wednesday September (Simon Says)

   galerija

Prvo kartico prijavljam v galerijo najlepšega para - mesec oktober

12 komentarjev :

  1. I, kako je tvoj ježek simpatičen! :-) Krasen venček jesenskega listja si "spletla" okoli njega. Druga voščilnica mi je za milimeter bolj všeč, ker je čisto posebna. :-) Krasna barvna kombinacija.

    OdgovoriIzbriši
  2. Si pa res dosledna, da si narišeš črto (je pa ne bi opazila na fotografiji, če ne bi rekla :)). Pol pa ni čudno da so pri meni napisi velikokrat malo poševno :) Zelo lepi sta obe. In ta SC venček je še vedno moj number 1. Vedno tako lepo izpade in v kombinaciji z ježem je super. In ta druga ima super popacano ozadje.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hehe. Vladka, če povem po pravici, sem to naredila prvič, ker sem pred tem že 1x res krivo odtisnila. ☺

      Izbriši
  3. Čudovita voščilnica, sploh mi je najbolj všeč tale ježek :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Ježek je zakon na tvojem čudovitem jesenskem venčku. Hvala za tvoj prispevek v izzivu Craft-alnice. Srečno ti želim. čao

    OdgovoriIzbriši
  5. O daša, kako zelo te razumem... ustvarjanje in mir se resnično priležeta po pestrem in glasnem šolskem delu.
    Voščilnica z ježkom in venčkom je super, se mi zdi, da pike naredijo svoje... seveda poleg kar preveč simpatičnega ježka in venčka.
    Druga je pa tudi izredno simpatična. Začuda mi je prav barvna kombinacija všeč.

    OdgovoriIzbriši
  6. Poleg današnje sem si ogledala tudi nekaj objav nazaj in prav vsi izdelki so zelo lepi. Lp

    OdgovoriIzbriši
  7. Great fall designs! Love how you pieced together the flower die cut using different fall colors. Thanks for joining us at Paper Smooches SPARKS!

    OdgovoriIzbriši
  8. Težko bi se odločila, katera mi je bolj všeč. Z ježki in raznimi kjut živalicami me vedno lahko kupiš :)) Druga je pa taka malo drugačna, super ozadje in cvet!

    OdgovoriIzbriši
  9. Obe sta čudoviti. Na prvi mi je všeč simpatičen ježek in venček iz listov, na drugi si pa naredila krasen smušing :-))
    Hvala, ker ustvarjaš z nama v jesenskem izzivu CRAFT-alnice ... Srečno!

    OdgovoriIzbriši
  10. Zelo lepi voščilnici, meni mora biti seveda bolj všeč prva z simpatičnim ježkom. A je tudi druga z čudovito jesensko vrtnico in noro lepim ozadjem čudovita.
    Hvala, da si se nam pridružila v jesensko obarvani Craft-alnici. Lp Lili

    OdgovoriIzbriši