Kontakt

Če bi želeli imeti katerega izmed izdelkov ali pa kaj več izvedeti, me lahko kontaktirate na dasa.paperplay@gmail.com

četrtek, 28. december 2017

Gift boxes for my pupils/ Škatlice presenečenja za moje učence

Lepo pozdravljene,

že zelo dolgo nisem napisala nobene objave, saj se mi je v zadnjih mesecih precej dogajalo. Avgust sem "komaj preživela", saj mi je bilo nenormalno slabo in niti pomislila nisem, da bi se usedla za ustvarjalno mizo. Potem pa je prišlo novo šolsko leto, novi izzivi in 17 nadobudnih prvošolčkov je vstopilo v mojo učilnico :) Vmes sem naredila nekaj kartic, ki sem jih na hitro objavila na instagramu @dasa.paperplay ....a zadala sem si, da za moje prvošolčke ob koncu leta pripravim presenečenje. Žal sem oseba, ki vse dela v zadnjem trenutku (vem, da ni najboljše, a očitno res bolje delam pod pritiskom), in tako sem se zadnji dan spravila k izdelavi škatlic presenečenja. Vanje sem dala po dva bonbončka in dve "mix" voščenki, ki sem jih imela že nekaj časa pripravljene prav v ta namen.

Dovolj pisanja....slike spodaj.... za škatlo sem uporabila LAWN FAWN box die, za motivčke pa štampiljke NEAT & Tangled, Najlepši par, Lawn Fawn, MFT in še kakšno :)
__________________________________________________________________________________________________
Hello,

I haven't been around for a while. You'll see the reason on the picture below :) I made this gift boxes for my 17 first graders for a Christmas gift :) Each box had two candies and two "mixed" crayons inside.

For the gift box I used (new to me) LAWN FAWN box die and several stamps from NEAT & TANGLED, MFT, Najlepši par, Lawn Fawn etc... :)




Only 3 months to go :)))






workitwedbanner  



6 komentarjev :

  1. Krasne škatlice presenečenja si izdelala. Razlog za tvojo avgustovsko slabo počutje je pa več kot čudovit. Naj te spremlja sreča do in po veselem dogodku. To da pa delaš zadnji trenutek, pa vedi da še zdaleč nisi edina. 😉 Srečno v letu ki prihaja.

    OdgovoriIzbriši
  2. oo, si luštna - čestitke :))), držimo pesti, da bo preostanek nosečnosti čim lažji, si raje ne predstavljam tega avgusta, meni je bilo na srečo to prihranjeno.
    škatlice z voščenkami pa prekrasne, vsaka čast, kaj ti je uspelo!
    vse lepo v novem letu!

    OdgovoriIzbriši
  3. Najprej se bom ustavila pri sijoči nosečki - Daša, kar siješ. Komaj čakam nadaljevanja ...
    Mini paketi za tvoje prvošolčke so enkratni in tako lepo opremljeni z ljubkimi živalcami.

    OdgovoriIzbriši
  4. These are so adorable! Your students must have loved these. Congratulations on having a new baby (you look amazing)!

    OdgovoriIzbriši
  5. Dasa, kako si lepa! Se ze veselim vesele novice! Kaksen zaklad ti prinasa prihajajoce leto! Za svoje prvosolcke pa si pripravila prekrasna darilca! Srcno upam, da so jih znali ceniti!

    OdgovoriIzbriši
  6. Daša najprej čestitke za prihajajoče bitjece :)! Ja no...slabost nas je večina dala skozi, na srečo je pri meni hitro minila. Čudovita darilca si prirpavila za tvoje učence - še jaz se nebi branila takih lepotičk :).

    OdgovoriIzbriši