Kontakt

Če bi želeli imeti katerega izmed izdelkov ali pa kaj več izvedeti, me lahko kontaktirate na dasa.paperplay@gmail.com

ponedeljek, 14. marec 2016

You color my world

Tako, odločila sem se za en podvig in srčno upam, da boste ZA! :)

Mnogo od vas ve, da zelo zelo rada ustvarjam - poleg kartic, imam na naši šoli tudi interesno dejavnost likovno ustvarjanje, kjer z učenci delamo krede, nove voščenke, magnetke, obeske, vetrnice, ...
Redke izmed vas pa veste, da nadvse obožujem živali in našo pasjo družinsko članico - Peio. V upanju, da ste tudi ve "pasjeljubke", sem se odločila, da vas javno pozovem k "izzivu". Aktivno sodelujem pri Društvu za zaščito živali Kranj (kjer sem posvojila tudi Peio), in sicer z zbiranjem zamaškov, zbiranjem starega papirja, izdelki za licitacije, Peia je tudi "manekenka" v letnem koledarju, ...

Torej društvo za zaščito živali Kranj je neprofitno društvo, ki skrbi, da vse najdene/rešene živali dobijo zdravstveno oskrbo in nov ljubeč dom. Odločila sem se, da jim pomagam še v drugi obliki. V aprilu bo v Kranju zbiralna akcija papirja in tam ponavadi prodajajo tudi izdelke, ki jih naredijo člani društva - denar od prodanega gre seveda za živali.

A STE ZA AKCIJO????

Če ste, bom zelo vesela, če izdelate kartico ali dve ali tri,... :) in mi jo pošljete po pošti. Jaz bom zbrane kartice predala naprej, kjer jih bodo v aprilu potem prodali in s tem boste tudi ve pripomogle, da bo mucka/kužek ali kaka druga žival dobila zdravstveno oskrbo.

P.S. Zelo bom vesela, če to mojo objavo delite na vašem blogu - seveda s pripisom, da gre tukaj za pomoč živalim in ne za reklamo mojega bloga in pa še prošnja glede kartic, če imate možnost in se odločite za sodelovanje, bi bilo super, če bi bile na kartici živali (hišni ljubljenčki zelo dobrodošli) - predvsem pa je pomemben namen in da uživate v ustvarjanju - kar pa itak že :)

Dovolj besed....spodaj je moj naslov, kamor lahko pošljete kartice in pa kartica z lepim sporočilom :)

__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Many of you know that I LOVE crafting but only few of you know that I also LOVE animals. I own a dog, her name is Peia and she is our family member. We adopted her from a "shelter" (sociaty for rescued animals) and I volunteer there. 

I was thinking to ask you ladies if you are willing to create some cards (which include pets) and send it to me. We would then sell these cards on "auction" and with the money we get, we could take care for even more animals. This sociaty rescues abandoned animals and take care for them - providing them food and medicine (if needed).

Right now we are raising money for operation for a puppy called Neo who has a heart defect :(


 


I'm submitting this card to Little tangles - neat and tangles challenge blog; CHALLENGE #66 OMBRE :)
TIC-TAC-TOE challenge five (I chose friendship, gold, layers)

My address:
Daša Bulatovič
Kidričeva cesta 4a
4000 Kranj
Slovenia (Europe)

18 komentarjev :

  1. Z veseljem bom delila tvojo idejo na svojem blogu. Upam, da mi uspe izdelati tudi kakšno voščilnico.

    OdgovoriIzbriši
  2. awesome card.. love all the shades of orange.. thanks for joining us at Little Tangles

    OdgovoriIzbriši
  3. Awesome card!!! Love this ombre effect!
    Hugs to Neo! You have a gold heart.
    Thank you so much for joining us at SSD Tic-Tac-Toe challenge blog!
    Olesya, DT

    OdgovoriIzbriši
  4. Beautiful friendship card, Dasa. I love how you colored the map. Best wishes for Neo. Thank you for playing with us at Tic-Tac-Toe Challenge.
    Tracie Pond
    Stamping Smiles Designs
    Tic-Tac-Toe Challenge
    #ssdtictactoechallenge
    Design Team Member

    OdgovoriIzbriši
  5. This is beautiful! Thanks for joining us at Little Tangles!

    OdgovoriIzbriši
  6. Daša, jaz sem absolutno za!!! Mojega čudovitega kuža Timija sem posvojila v Gmajnicah :) Do kdaj sprejemaš voščilnice, do konca marca?
    Mimogrede ... stoprocentno se strinjam z napisom na zadnji slikci ;)
    Tvoja voščilnica je super, všeč mi je ombre na zemljevidu. In kako je Peia lepa ♥
    Pozdravček, Maja

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Odlično Maja. Zbiram jih do konca marca ja oz. do 5.4., potem pa imamo zbiralno akcijo papirja in stojnico, kjer bomo ponudili tudi naše kartice. Hvala ☺

      Izbriši
  7. Z veseljem ti pošljem kakšno mojo voščilnico! Nekaj sem jih že izbrala in samo še zapakiram jih in pošljem po pošti. Upam, da bodo dovolj 'živalske' :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kaja najlepša hvala za pomoč. :) Tistih dveh izdelkov pa nimam več, žal (iz bolšjaka) - imam le še dve blazinici več (distress ink - tea dye in hero arts - soft leaf)

      Izbriši
  8. Daša, z veseljem ti bom poslala nekaj svojih voščilnic. Žal bom utegnila komaj po 31.3. Upam, da zberete čimveč za živalce!

    OdgovoriIzbriši
  9. Love it! Definitely! Thanks for joining us at Little Tangles!

    OdgovoriIzbriši
  10. Daša, upam, da ti je P. včeraj dostavila moje voščilnice za stojnico. Lp

    OdgovoriIzbriši
  11. Daša, ker sem šele od Maje in Zvonke zvedela za to akcijo bi rada vedela, če ti lahko kakšno pošljem jutri, 4.4. Ali bo še dovolj zgodaj? Nimam zalogo, bo pa danes narejen majhen prispevek:) Se mi pa zdi čudno, da te nimam med naslovi ustvarjalk, ko smo organizirale srečanje;(, bom popravila. Lep pozdrav, Andreja

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Andreja še je čas,v petek jih bom odnesla naprej,stojnica pa je v soboto. ☺ No,zdaj imaš naslov in,če bom le uspela,se bom udeležila naslednjega srečanja ☺

      Izbriši
  12. zdravo. šele danes sem oddala voščilnice za tvojo akcijo na pošto, tako da upam, da bodo pravočasno pri tebi in da vam bodo prišle prav.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tine sem dobila. Najlepša hvala. Jutri objavim fotke ☺

      Izbriši