Kontakt

Če bi želeli imeti katerega izmed izdelkov ali pa kaj več izvedeti, me lahko kontaktirate na dasa.paperplay@gmail.com

ponedeljek, 10. december 2012

Picture frame baby animals

Ko sem videla izziv na PaperSmooches, sem se odločila, da moram iz predala potegniti lesene okvirje, ki sem jih kupila že 100let nazaj :) Odločila sem se, da bom izziv združila z izzivom, ki ga imamo tudi na/pri CRAFT-alnici, in sicer na temo ŽIVALI. Okvir sem pobarvala z novimi barvami (lak+akril) - svetlo rumeno in jo prelakirala z mat lakom. Naštempljala sem te srčkane živalce, jih pobarvala in izrezala. Na koncu sem jih še prilepila. Odločila sem se, da bom okvir podarila sestrični, ki pričakuje dojenčka. Za spol še ne vemo, svetlo rumena se mi je zdela zato odlična izbira. Meni osebno se sicer zdi "krneki", da punčkam kupujemo roza oblačila, fantkom pa modra - D O L G Č A S :) haha (no moje osebno mnenje). Upam, da vam bo okvirček všeč. Sama sem se kar spet navdušila in bom sigurno naredila še kakšnega. Aja okvirčke sem pa kupila v IKEI - ful ugodni. 

I decided to take part at PaperSmooches challenge. This time I didn't make a card, I've made a picture frame with cute animals. I will give it to my cousin for a present, since she expects a baby. We were given this picture for inspiration.

 Display our button


Hvala, ker ste si vzeli čas za ogled mojega bloga. :) TFL.

P.S. There is a huge giveaway at Tone's blog. Check it out HERE

6 komentarjev :

  1. Ti okvirji so res zakon in jaz jih uporabljam kar naprej, dokler še imam zalogo. Ikea se je namreč odločila, da jih da ven iz programa in sem zelo žalostna :( Bo treba kaj druga odkriti. Prav fino si okrasila z živalicami in nastal je super okvirček za otroka.

    OdgovoriIzbriši
  2. Krasno darilo. Lepo si na okvir dodala živalice, ki pričakujejo malo princesko ali princa :). Lp

    OdgovoriIzbriši
  3. Kako lep okvirček. No lepe živalce.
    Zelo uporaben, ker je nevtralne barve.

    OdgovoriIzbriši
  4. Krasen okvir in zelo luštne živalice :-))

    OdgovoriIzbriši