Kontakt

Če bi želeli imeti katerega izmed izdelkov ali pa kaj več izvedeti, me lahko kontaktirate na dasa.paperplay@gmail.com

sobota, 28. junij 2014

Objava na Mavelu.com blogu

Živjo!
Danes sem z vami Daša z malce zamude, a s toliko bolj ustvarjalnim nakitom. Ko sem prejela Marinin paketek, sem se odločila, da bom preizkusila nove stvari in zares ustvarjala z Mod Podgem in ostalim materialom. Preizkusila sem že več kot 10 opcij za ustvarjanje nakita. Danes vam predstavljam, kako se lahko poigrate s to epoxy smolo. Odločila sem se, da uporabim kar lak za nohte. Takole je izgledalo vse na začetku:
 
Iztisnila sem Mod Podge v obesek in počakala 5min, da se je čisto čisto malo strdila (za popolnoma strjeno potrebujemo cca 3dni). Nato sem vzela lak za nohte in pokapljala. Na začetku nisem imela cilja, kakšen motiv želim ustvariti, a sem se na koncu odločila, da bi bila lahko kakšna eksotična cvetlica :) Zelo zanimivo je bilo opazovati kako lak izpodrine epoxy smolo in zdrsne na dno. Odločila sem se, da poskusim kapniti kapljico smole tudi v sredino in s tem ustvariti videz cvetlice. Na koncu sem bila z rezultatom zadovoljna. Tole pa je končni rezultat:Izdelke, ki sem jih uporabila pa seveda vse najdete v Mavelu.com trgovinici.

Želim vam en lep topel pozdrav in hvala za obisk*

Daša

In še seznam vseh uporabljenih izdelkov. Če vas kateri malo bolj zanima, samo kliknike na sličico in povezalo vas bo na stran z izdelkom, kjer najdete dodatne informacije o njem.

3 komentarji :

 1. Superca,
  izgleda zelo enostavno
  a ne zame
  tebi gre to res tako dobro od rok
  lp Tamara

  OdgovoriIzbriši
 2. Se strinjam s Tamaro - ti kar ustvarjaj in razvajaj naše učke s svojim nakitom, ker takole ustvarjanje ni zame :). Fenomenalna ideja z lakom ki potone :)

  OdgovoriIzbriši