Kontakt

Če bi želeli imeti katerega izmed izdelkov ali pa kaj več izvedeti, me lahko kontaktirate na dasa.paperplay@gmail.com

nedelja, 28. september 2014

Božična voščilnica z žepkom

    Pozdravljene ustvarjalke in ustvarjalci!
Spet sem z vami Daša...zmedena Daša, ki je zamešala datume objave. Očitno si moram res začeti vse zapisovat. Ker še vedno nisem v prazničnem vzdušju, sem se tokrat odločila, da uporabim "jesenski" set štampiljk in z njim ustvarim eno božično kartico. Sprva je bila navadne pravokotne oblike, ampak kaj, ko pa so le-te tako dolgočasne. Ker naravnost obožujem moje nove rezalne šablone kroge, vam s to kartico predstavljam, kako jih lahko uporabite in kartico naredite malce bolj posebno.

Za osnovo sem vzela svetlo moder šeleshamer in ustvarila ozadje s Paper Smooches - Leafy Greens štampiljkami. Ker nisem želela, da bi preveč izstopalo, sem se odločila za HA tide pool blazinico, ki je le nekaj odtenkov temnejša od osnove. Obrobila sem jih ročno s črnim pisalom. Nato sem izrezala še žepek, zgoraj naredila zavihek in dodala polperlico za "gumbek". Na žepek sem nato odtisnila štampiljko Vesel božič in šele nato s 3D obojestranskim trakom nalepila na osnovo.


Ne pozabite poštampljati preden nalepite, saj se vam v nasprotnem primeru odtis ne bo lepo odtisnil. Za piko na i pa sem dodala še nekaj €.



IMG_3883


P.S. Že imate napisano listo želja za božična darila???? Moj seznam je vsak dan daljši :)))
Lep ustvarjalen teden vam želim***

3 komentarji :

  1. Ljepa je. Ideja sa džepićem je super. A tko nema popis želja, i vjerojatno je kod svakog svaki dan sve duži..:)).
    Lp, Martina

    OdgovoriIzbriši
  2. Super darilce. Seznam želja pa se tudi pri meni veča :)

    OdgovoriIzbriši