Kontakt

Če bi želeli imeti katerega izmed izdelkov ali pa kaj več izvedeti, me lahko kontaktirate na dasa.paperplay@gmail.com

nedelja, 13. marec 2011

Ustvarjalni vikend

Prejšni teden so bile maškare, seveda sem se našemila in ker sem "šema", sem se premalo oblekla in na pustni torek kar fajn prehladila :( V četrtek sem prišla domov iz Kopra in takoj pričela z ustvarjanjem. V petek je namreč praznoval rojstni dan moj prijatelj Vid in dobila sem "naročilo" za novo voščilnico. Ufff VSI IMAJO ROJSTNI DAN MARCA!!!! :) Petek se je torej začel z voščilnico, ki sem jo poimenovala kar SLOVENIJA : LITVA. Vid je bil lanskoleto na Erasmus izmenjavi, kjer se je zaljubil v dekle iz Litve. :) Da se zveza ohrani in živi, se morata seveda kdaj pa kdaj videti, zato je dobil nekaj evrčkov, da jo bo lahko kmalu spet obiskal.

 

This card was made for one of my friends who lives here in Slovenia but he has a girlfriend in Lithuania. He got some money for plane ticket that he will visit her as soon as possible. Vid hope you like it! :)On the left top corner vse najboljše means happy birthday and on the right bottom corner it says love has no boundaries :)





Ufff tale objava mi pa dela preglavice. Pišem jo ponovno, ker mi je uspelo vse izbrisat...ajajajajaj. Uglavnem včeraj sem si kupila Fiskars teksturno ploščo, tisto, ki ima tačke pa nogice pa še eno :) sem tudi malo poizkusila, a mi ni najbolje uspelo. Poskušam delati lepe in preproste voščilnice v mojem slogu, a se mi zdi, da mi ne uspeva najbolje. Navdušena sem nad SIMPLY LESS IS MORE, ampak mi nikakor ne uspe napraviti čisto simple voščilnice. Mislim, da sem vedno nekje vsem. Ko gledam po blogih drugih ustvarjalk, se mi moje zdijo kar malo dolgočasne :(.. no mogoče pa je to le obdobje in bo že naslednji teden boljši :) Danes sem naredila dve voščilnici, a bom slike objavila šele tekom tedna, da ne bo vsega preveč naenkrat. Lep pozdrav vsem*


simon says - anything goes
fun with shapes - happy bday
CES - men only

4 komentarji :

  1. He he, očitno sva razmišljali v preteklih dneh podobno in prav zato sem se tudi sama spopadla z 'Less is more' čestitkami in celo nekaj načarala, kar se vidi v zadnji objavi. Tudi meni je zelo težko delati takšne vrste čestitk. Sem se pa sprijaznila s tem, da je moj stil nekaj drugega, tako kot je tvoj. Mislim, da si našla svoj stil in verjemi, ne rabiš ga spreminjat. Sledi svojim idejam, to je najboljše in tudi najbolj boš uživala pri takem ustvarjanju. Vsekakor pa to ne pomeni, da kdaj ne poskusiš tudi kaj drugega. Všeč mi je tvoja čestitka in všeč mi je ideja z zemljevidom in povezavo. Lepo. Zanimivo je tudi to, ko sedaj že nekaj časa spremljam ustvarjalke, take ki so že veliko dlje na sceni kot jaz in take, ki ste dokaj nove. Vdiim, da vse podobno začenjamo. Tudi sama sem začela s temi teksturnimi ploščami in takrat sem jih kar veliko uporabljala, sedaj pa samevajo, si jih prav želim znova kaj uporabit, pa ne gre :))).

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala za ta izčrpen komentar :) Ja, moj stil je nekje vmes..ne maram, da je na voščilnici preveč nekih okraskov (rožic, gumbov, bleščic). Najrajši naredim oz. narišem kar sama, a mi to včasih vzame preveč preveč časa. Ja teksturne plošče sem si "privoščila", ker so dokaj ugodne, saj moj študentski žep ne premore veliko denarja za voščilnice. Ponavadi, če za kakšno dobim kakšen evro, hitro zapravim za nov "pripomoček". V glavi že varčujem za nove izdelke, ki so trenutno še na "wish list". :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Prav lepa čestika je nastala in res si našla svoj stil, ki je nekaj novega na slovenskih blogih ... prav zanimivo ti je uspelo spravit to zanimivo navezo med Litvo in Slovenijo ... krasna ideja res ...

    OdgovoriIzbriši
  4. Great male card, fab choice of papers and image! Thanks for joining in the fun at CES...good luck! :) Donna x

    OdgovoriIzbriši