Kontakt

Če bi želeli imeti katerega izmed izdelkov ali pa kaj več izvedeti, me lahko kontaktirate na dasa.paperplay@gmail.com

četrtek, 28. april 2011

Sovica in moj prvi podpis na sliki

Danes bom kratka :) Včeraj sem naredila sovico za mojo teto, ki jutri praznuje 50 let. "Naročilo" sem dobila kar od mami in moram povedati, da imam za nekaj časa dovolj sov, saj je tale že tretja. Nekako NE MOREM narediti popolnoma enake voščilnice, zato ne maram uporabljati istega motiva prevečkrat in povrh vsega še v kratkem obdobju. Ker vedno znova rada sodelujem pri CRAFT-alnici, sem se odločila, da zopet poskusim. In res. Sledila sem postavitvi in "naročilu" moje mami in tako je nastala tale uokvirjena voščilnica.
Aja povedati moram, da sem se "potrudila" in nalepila svoj prvi podpis, hehe :) + na vejici je ena "biserna perla", ker bo teta za darilo dobila biserno ogrlico oz. ogrlico narejeno iz bisernih matic, ki naj bi ščitila človeško auro :)

http://ppp-makeitmonday.blogspot.com/
http://simonsaysstampschallenge.blogspot.com/

16 komentarjev :

 1. zelo všečna in vsestransko uporabna...

  OdgovoriIzbriši
 2. Ko nekajkrat uporabiš enak motiv, ga je res treba odložiti za nekaj časa. Pride pa čas, ko spet posežeš po njem. Ampak je všečna tale sovica zelo in modro sedi in bere na tejle veji.

  OdgovoriIzbriši
 3. Lepo si jo naredila in krasno, da si uporabila detajl, ki govori o vsebini glavnega darila. To s ponavljanjem čestitk pa poznam tudi jaz. Vedno znova kaj novega je izziv, ane? LP:)

  OdgovoriIzbriši
 4. Krasen izdelek! Zelo inovativno si interpretirala skico. Take nove rešitve so mi zelo všeč, sploh če imajo tako jasne linije, kot tale tvoja.

  OdgovoriIzbriši
 5. Ta sova je res luštkana :D Všeč mi je ves ta les...
  papa Kefa***

  OdgovoriIzbriši
 6. Zanimiva voščilnica. Zelo mi je všeč.

  OdgovoriIzbriši
 7. hu-hu-hu- kakšna specialna voščilnica ;)
  lepo!!

  OdgovoriIzbriši
 8. Lovely picture...

  Thanks for sharing your creation with Make It Monday.
  Don't forget......... if you leave a comment on another entry, mention that you saw their card on "Make It Monday" for a chance at second prize. The more entries you comment on the more chance you have of winning second prize.

  OdgovoriIzbriši
 9. Hi

  Wonderful frame you have created.

  Thank you for sharing with us at Make It Monday this week.

  Michelle :-)

  OdgovoriIzbriši
 10. Sovica na veji je tako cort in zelo lepo si jo postavila v okvir. Lp

  OdgovoriIzbriši
 11. Prikupno sovico si naredila. In tudi men je všeč to, da v vizitko vključiš nek detajl, ki nakazuje na prejeto darilo...se mi zdi, da to naredi vizitko bol osebno.

  OdgovoriIzbriši
 12. Waw, this is very nice and interesting,

  Uhooi.blogspot.com

  OdgovoriIzbriši
 13. To je že bolj slikica, kot čestitka. Lepa :)

  OdgovoriIzbriši
 14. Interesting fun challenge on this page ,I like the owls image on the front of the paper card,with the pretty background attract us .....:-0)Like as a beautiful greeting cards....
  print membership cards
  Pvc cards

  OdgovoriIzbriši